Decrease font size Default font size Increase font size
GASTENBOEK
Op zoek naar verre nazaten? Tips nodig voor je genealogisch onderzoek? Nieuwsgierig naar dat bijzondere recept wat je oma altijd kookte? Laat een reactie achter in het gastenboek!

SpelendeKinderen-Afrikaanse-Wijk1928Het bestuur van de stichting Indo-Afrikaans Kontakt heeft het genoegen u uit te nodigen voor een gezellige reünie op zaterdag 29 juni a.s. in de Sumatrazaal van de Kumpulan op landgoed Bronbeek in Arnhem. Het belooft een bijzonder weerzien voor de Indo-Afrikaanse gemeenschap te worden, waarbij vier generaties aanwezig zijn.

Op het programma staat onder meer een bezoek aan de tentoonstelling '150 jaar Bronbeek. Wonen tussen trofeeën' in het aangrenzende Museum Bronbeek. Deze expositie laat de bezoekers kennismaken met vijftien voormalige bewoners, onder wie Afrikaans KNIL-soldaat Louis Carré. Ook de vaste tentoonstelling 'Het Verhaal van Indië' kan die middag bezocht worden.

De entree bedraagt 20 euro per persoon; 12,50 euro voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar; voor kinderen jonger dan 6 jaar is de toegang gratis. Het entreebedrag is inclusief koffie c.q. thee met spekkoek, een Indische maaltijd en toegang tot het museum.

Graag vernemen we vóór 10 juni a.s. of u deze dag (en met hoeveel personen) wilt bijwonen. Aanmelding is via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze uitnodiging wordt ook via de post verstuurd.

Het entreegeld dient vóór 10 juni overgemaakt te worden op ING-rekening 4574043 t.n.v. Stichting Indo-Afrikaans Kontakt. Tot ziens op zaterdag 29 juni op de Velperweg 147 in Arnhem!